Viime jaksossa Linda -ja Mickie kasvoivat, sekä Ringo synnytti kaksi pientä poikasta. Leo päätti myös luopua rakkaasta haaveestaan, mutta katsotaan nyt keksiikö hän suunnitelmaa saadakseen vaaleanpunaisen korunsa, tulevissa jaksoissa...

689312.jpg

Jokin bugi vaivasi peliäni, eikä Linda saanut tilaisuutta valita tavoitetta, joten tämä vempele piti pihan rumentamiseksi hankkia. ;D (En miinustanut pistettä, koska kyseessä oli bugi, sillä odotin vain eikä valikkoa näkynyt) Arvoin noppasella ja numeroksi tuli kolmonen... Mrr... Minun tuurillanihan elämäntavoite olisi "kasvata 20000000... lemmikkiä" , mutta ei, ei tällä kertaa! Se oli itseasiassa aika helppo: "hanki kuusi lapsenlasta"

692057.jpg

Niin tuli myös eräänä sateisena päivänä Mickien aika kasvaa kohti siivouk... Eh... Lapsuuden leikkejä.

692112.jpg

Tämän näköinen nuori siivoo... HERRA sieltä kuoriutui. On se parempi kuin Mio, hänen näöstään tulette vielä näkemään tämänkin osan aikana.

689303.jpg

Tässä on nuo koiranpennut kasvaneina mollukoina. Bern -uros on tuo pontsokaula. ;D

689302.jpg

Näissä kuvissa Bern muuten harjoittelee turvallista kävelemistä kun taas Bono makoilee keskellä suojatietä. Bern siis kävelee juuri nappiin suojateitä, nerokas koira eikö vain?

692055.jpg

Koirien piti taas yrittää uusia penikoita, koska eräs pässinpää haluaa 20 koiranpentua... Grr... Mitä Milis tekee? Noh... "Heiij, ventatkaa koirat, mä tuun mukaan! Leosta ei ole mihinkään, ottaakaas kun ahtaudun sinne!" Milanora huusi. Hullu akka, koirien kanssa pelehtimistä voisi sanoa eläinrääkkäykseksi?

692115.jpg

Oh, on se niin viisas... :) Mutta miksi ihmeessä siitä tuli niin eh... Ponteva? Lihava? Läskimakkara? Silti ihastuin siihen, se oli niin erilainen -ja ruma. ;D

692746.jpg

Siinä Bern edestä...

692185.jpg

...Ja tässä tietämättömänä mitä minä teen... ;( Sry, kyllä minä teistä tykkäsin, mutta uusille kiusankappaleille on tehtävä tilaa... Heippa koirulit! Varo tulemasta kiusatuksi, Bern. ;)

692756.jpg

Piti rakkaat koirat laittaa adoptoitavaksi, toivottavasti saan teidät kenties takaisin... :) Kuvassa Bernini.

692772.jpg

Katsokaa, koiralla on finni! (Naamassa) ;D

692707.jpg

Niimpä niin, tuloksena Ringon massusta pompahti hirveän sottaiselle pihalle yksi pentu, Riffi.

692160.jpg

Lindan koulusta tuoma poika, Laytoneiden 4. sukupolven Harald (vanha Legacyni!) yritti flirttailla yöpukuhullu Lindalle, tyttö torjui pojan aikeet ...

692760.jpg

...Mutta Linda päättikin sitten ruveta seurustelemaan pojan kanssa -rikkaan pojan! Laytoneilla on yli 200000 § rahaa, vaikka he ovat LC perhe!

692120.jpg692121.jpg692056.jpg

Koska Linda oli mahdollinen perijä, hänen piti ravata iltaisin Stadissa, silloin kun tarpeet sallivat. Rumia simejä oli tuutin täydeltä, ja huomatkaa, Linda ei ole viitsinyt yöpaidastaan luopua edes käydessään kaupungilla!

692065.jpg

Mutta hei, takasin sieltä Linda! Tämähän komistus pistää ihan silmään! Terve vaan mieheen, Timppa Louste!

692102.jpg

Linda iski heti silmänsä tummaan ja tuliseen komistukseen... Timppa suostuikin nuoren Lindan flirttiin. :)

692097.jpg

Timppa paljastui melko varakkaaksi. Kyllä raha on tervettulut taloon! Ainiin, Linda on vaihtanut hiuksiaan... ;D

689304.jpg

Linda ei ollut ollenkaan muistanut, että hän seurusteli Haraldinkin kanssa. Hän kuitenkin ajatteli, ettei haluaisi jättää Haraldiakaan joten jatkaisi seurustelua. Timpan kanssa hän kuitenkin aikoi jakaa elämänsä sitten kun vain sen aika olisi. "Oih, hän oli niin aikuisen oloinenkin ja vanhempi kuin minä... Aivan toista kuin Harald!" Linda tuumi. Ilta oli ollut niin mahtava, että hän pomppasi ilmaan -tai sitten hän hurrasi pyörän antamalle kyydille...

692721.jpg

"Siirry poikaseni, minun täytyy siivota, että äitisi tulisi iloiseksi ja ostaisi sen korun!" Leo sähisi. "Isii, sä satutat mua, yritätsä murskaa mun pallit?! Miks sä laitat sitä harjaa mun haaruksii?" Mio ihmetteli.

692128.jpg

Komea kuski? Miten niihin pääsee käsiksi? ;D

692170.jpg

Milanora oli uudistanut tyyliään. Siihen kuului myös jokin, mikä saisi Leon itkemään. Milis oli tehnyt jotain ehkä anteeksiantamatonta: hankkinut helmikorun, josta Leo oli unelmoinut!

692092.jpg

"Ompas hieno koru! Mutta... Eikö isä...", Linda kehui. "Kyllä isäsi tätä halusi, mutta minä ostin tämän itselleni, eihän nämä ole miehille tarkoitettuja!" Milanora sanoi.

689309.jpg

"Mitä sinä olet mennyt TEKEMÄÄN! Sinä päätit ostaa ainutlaatuisen koruni -itsellesi! Minun koruni, minun koruni tuon harakan kaulassa! Ettäs kehtaat, ettäs kehtaat sinä kauhea olento!" Leo kiljui. "Tämä on MINUN koruni, mikset hanki itse itsellesi korua?! Ja jos hankit sen, en anna sinulle kuunaan anteeksi sitä, että nolasit perheemme!" Milanora karjui.

689306.jpg

"Sinun on pakko antaa minun käyttää sitä!!! Kyllähän sinä tiedät, ettei minua päästetä naisten liikkeisiin!" Leo mankui kuin pikku kakara. "Hah, en todellakaan anna! Minä hankin tämän! Se on minulle niin yksi ja sama, voitko hankkia koruasi!! Korut ovat naisille!" Milanora huusi raivoissaan.

692144.jpg

"Ymmärsitkö?! On hinttimäistä haluta jotain korua!!" Milanora pamautti. "E... ei... E-eihän!! Korut ovat miesten juttu!! Tuo koru on minun unelmani -ei sínun! Muuten se on unelmoimani koru, paitsi nu ruskeat karvapallerot... Kyllä minä sitä silti käyttäisin, se on minun!!"

692145.jpg

"Sinä et saa käyttää tätä, tarttuiko älliin?" Milanora kysyi.

692718.jpg

Leo ja Milanora olivat siirtyneet ulos jatkamaan riitaansa, etteivät lapset kuulisi kaikkea. "Jos sinä saat käyttää sitä, sitten saan minäkin!" Leo sanoi. "Minä ostin tämän!" Milanora vastasi. Leo jäi hetkeksi miettimään mitä sanoisi, kunnes hän löysi porsaanreiän Milanoran sanoista. "Nii-in, sinähän sen ostit -meidän rahoillamme!" Leo korotti ääntään. Milanora tunsi jäävänsä alakynteen, mutta hänhän sen korun hankki, eivätkä korut ole miehille! Sitten hän keksi suunitelman, jolla saisi Leon unohtamaan tyhmän korun.

692051.jpg

"Tuota, lopetettaisiinko tämä riita? Jos tehdään niin, että kumpikaan ei käytä korua?" Milanora ehdotti. "No, hyvä on. Tämä oli ihan tyhmää, polta koko koru, vie kirpputorille! Vie se Köyhänkirpputorille!" Leo sanoi. "Juu, vien heti... Huomenna..." Milanora vastasi. Hänellä ei ollut aikomustakaan viedä korua kirppikselle, Leo ehdotti tiettyä kirpputoria joten tottakai hän hakisi sen sieltä. Milanora oli keksinyt, että hän piilottaa korun niin että sitten juhlissa voisi pukea sen päälleen. Nyt Leon suunitelma meni auttamatta hukkaan.

689318.jpg

Niin he illalla muhinoivat sovinnon kunniaksi, vaan kummallakin oli mielessään katalia suunitelmia. Leon suunnitelma taisi kyllä olla tuhoon tuomittu.

692119.jpg

"Saitko muka pitää korun, isähän raivostui!" Linda kyseli. "Ei en minä saa, mutta saan kuitenkin -omine lupineni. Olen laatinut pikkuisen suunitelman..." Milanora kertoi.

692107.jpg

Linda oli vihdoin uskaltanut kutsua hieman vanhemman "ystävänsä" kotiin. "Juhhuu, äitii, me seurustellaan!" Linda huusi.

689305.jpg

Milanora oli vain vilauttanut pikkuisen keinotekoisen hymyn ja mutissut jotain epäselvää. "Oliko kaikki aivan kohdallaan?" Milanora mietti. Timppa kuitenkaan ei tyytynyt kauniiseen Lindaan vaan päätti katsella hieman seksikkään näköistä Milanoraa... "Tuoko muka äitisi?" Timppa jopa kysyi Lindalta.

692183.jpg

Timppa oli muutenkin hieman... Kröh... Pervo? "Mm... Nuo tissit on aika hyvät..." Timppa myhäili mielessään. No, mitä väliä tavoilla nyt on, pyöräytetään jossain vaiheessa vaan pentu, se saa hyvät geenit, ryöstetään miehen rahat, pistetään pellolle. Yksinkertaista?

 

692152.jpg

Timpan lähtiessa Milanora ilmaisi todellisen mielipiteensä laidan heidän suhteestaan. "Kuules nyt tyttö! Et sinä tuollaisten hulivilien matkaan lähde! Mieshän voi olla mikä tahansa pedofiili tai tai..." Milanora sanoi. "Eihän tuo poika sovi tytölleni, hänhän on melkein minun ikäiseni -ja minulle sopiva!" Milanora ajatteli. Siinä siis on syy, miksi Milis vastustaa nuoren ja vanhan lempeä... Hyij yij, on Miliksestä tullut kiero? ;D

692732.jpg

"Katsos, hän on aivan liian vanha sinulle, katso ikäisiäsi miehiä, tuo mies on aikuinen ja jos menette pidemmälle voidaan se pippeliaivo haastaa oikeuteen alaikäisten hyväksikäytöstä..." Milanora selitti. Linda oli kuitenkin niin rakastunut, ettei ottanut tajutakseen äitinsä sanoja...

692114.jpg

Milanora oli kerrankin sattunut poikiensa kanssa syömään, ja puheenaiheeksi osui Leo. Mio oli kertonut, että isän suurin unelma oli koru ja se hiukan ihmetytti Mickeytä... "Mitäh? H-halusiko isä naisten korua?" Mickey nauroi. "Kyllävain halusi -ja haluaa vieläkin..." Milanora sanoi. "Isä on tyhmä, ihan homppeli." Mio paukautti, viha taisi johtua niistä hiivatin korkkiksista... ;D

692753.jpg

"Noh, äläs nyt, vaikka tottahan se on... Thihihi..." Milanora tirskui. Kaikki olivat liittoutuneet näköjään Leoa vastaan, lapsosiakin mietitytti miksei isä voinut olla normaali ja antaa normaaleja lahjoja... "Poltikai sä ne korkkikset, mua kiusataan niitten takii kun kaikki sai kuulla niistä! Mut sit mä sanoin, että sen piti antaa ne äitille ja ne lopetti..." Mio kertoi.

692117.jpg

"Enhän minä hyvää tavaraa voinut polttaa, käytän niitä itse!" Milanora kertoi.

692737.jpg

"No mulle se antoi mekon!" Mickie sanoi korottaen ääntään. "Hah, mekko! Se on vielä pahempaa kun korkkarit! Onko iskä ihan pässi?" Mio sanoi naureskellen. Mio, on se se on pässi... ;D

692177.jpg

Kuitenkin tuli Mion aika vanheta kohti teini-ikää. Tällainen piereskelevä hirvitys sieltä tuli! Isänsä näköinen -ja tapainen!

692135.jpg

Leo yleni Yleislääkäriksi, mutta nyrpisti silti nokkaansa... Myös Milanora yleni, mutta siitä ei ole kuvaa. Nyt hän on Ylä-asteen opettaja.

Tässä tämänkertainen osa. "Vitsit" jäivät vähäksi -ja osa "lyhyeksi". Ensiosan kuvat ovat jo vuodatuksessa valmiina, mutta katsotaan nyt milloin 6. osa ilmestyy sillä lepäilen nyt vähän aikaa ja toivun vuodatuksen hitaudesta -tämän osan teko oli hirveä työ! Seuraavan osan tapahtumat tiedän tarkalleen, koska osa on valmiina. 7. osa ilmestyy sitten vähän hitaammin koska en nyt viitsi pelata kahta jaksoa edemmälle. Ensiosassa nähdään Lindan ja Timpan suhteen kehittymistä, ylennyksiä ehkä kasvuja ja pari katalaa suunitelmaa Leon haitaksi. ;D Ensiosaan siis!