Viime osassa Mio kasvoi teiniksi ja Linda löysi rakkauden. Milanora ei kuitenkaan pitänyt siitä, että hänen tyttärensä seurustelee aikuisen ihmisen kanssa, sillä hänellä on omat epäilyksensä -ja halunsa. No, pitemmittä puheitta, tässä teille luettavaksi 6. osa, joka kantaa nimeä: "Salaliitto"

692101.jpg

Hurjaa menoa täällä Hayldoneillä päin! Siinä rakastui Timppa. :)

692070.jpg692095.jpg692071.jpg

Tämmöistä peliä oli näillä kahdella... "Mä puristelin tänään yhen akan tissejä, mut sit yhtäkkii ne tippu sen paidan alta," Timppa kertoo. "Ihanko totta? Mutta mun tissit on ihan aitoa kamaa!" Linda toteaa. Pöljyys taitaa olla suvussa kun kukaan ei koskaan tajua mitään! Timppa voisi kyllä opetella käytöstapoja, puhua nyt tyttöystävälleen jostain toisista naisista ja Lindakaan ei tajua mitään... Mrr...

697571.jpg

...Ja Leon pelehtimis taitokin kulkee suvussa...

697556.jpg

...Timppa... Eh, mitä sää teet? ;D Upea asento, ei voi muuta sanoa.

697551.jpg

Arvaattekos kuka kumma tuo on? Riffihän se siinä. Ei kovin erikoinen, vai mitä? Tuo säilyy talossa, koska se on nokkela ja siksi se pistetäänkin työhön... Muahhaahaaa!!

697553.jpg

Ja siksi se olikin perheen toinen lellikkikoira, Ringon lisäksi -vain sen takia koska sitä oli helppo opettaa. ;D

697532.jpg697533.jpg

Uu, katsokaas nyt mikä sexy-mami! Ihana mekko, rakastan tuota!!! <3

697548.jpg

Ringoseni synnyttää, maailman hän toi kaksi pentua. Uros Roccon ja naaras Miner. (Taas minun ublaupeita nimiä x)

697554.jpg

Tässä ne pennut on kasvanut aikuisiksi. Muistuttaa Bonoa? Kuvassa Rocco.

697534.jpg

...Buahahaa, ihunaiseni Berni-kopio syntyi taloon! Tämä on naaras Miner, hömelö, mutta se jää taloon synnyttämään pentuja. Riffikin jää -käymään töissä. ;D Nämä pennut ovat muuten samanlaiset kuin Bern ja Bono, laiha ja läskikaula!

697564.jpg

Tässä tuore Erikoislääkäri...

697565.jpg

...Ja tässä tuore Kirurgi. Vihdoin perheellä on rahaa!

697521.jpg

"Isi on niin tyhmä, että se pitäist häätää pois koko maailmasta!" Mio sanoi kesken rauhallisen pelin. "Leo nyt on hieman tyhmä, mutta silti hän tuo rahaa perheelle!" Milanora selitti. "Äh... Mitä... Mitä iskä tekee!! Kato tonne, iskä riehuu..." Mio huusi. "Mit.. Mitä? ..."

697536.jpg

"...Ei voi olla totta! Isäsi riehuu korkokengissä ilkialastomana!" Milanora kauhisteli.

697531.jpg

"Hmph... Isä on idiootti! Se pitäisi tappaa, se on vaan maailmalle haitaksi! Anto mullekkin korkokengät... Pyh..." Mio sanoi ärsyyntyneenä. "Mrr...Leo nolaa perheemme! En anna tätä ikinä anteeksi, jos joku näki!" Milanora sanoi korottaen ääntään.

697524.jpg

"Ne korkokenkäsikään eivät olleet mitään verrattuna tähän... Hän näytti ihan... Ihan..." Milanora änkytti vihoissaan. "No einiin! Mutta nekin oli pahat, mua kiusattiin niien takia!" Mio sanoi. "Meidän pitää laatia suunitelma..." Milanora aloitti. "...Suunitelma tappaaksemme isän!" Mio sanoi innoissaan. "...Suunnitelma antaaksemme opetuksen! Suunnitelma, joka tekee kipeää Leolle ja hän tajuaa kuinka tyhmä hän on! Suunitelma, joka lyö hänen naamansa sisäänpäin! Suunnitelma, joka..." Milanora sepitti haltioissaan.

697523.jpg

"Voisimme lihottaa sinut sumopainijaksi ja vähän "käsitellä" isääsi..." Milanora keksi. "Minutko!? Minä en mitään läskiksi rupea, palkataan sellainen!" Mio sanoi. "Hah, luuletko, että meillä on sumopainijoihin varaa? Ne verottavat sen hinnan, mitä he painavat! Eli meille tulisi velkapäivät, sillä jotkut sumopainijat painavat jopa 1000 kg..." Milanora selitti. "Hmmh... Kyllä me jotain keksimme. Pistämme koko naapuruston vastaan isää, salaliittomme alkaa kukoistamaan...!" Mio idelmoi. "No ei kyllä. Emme kai me tahallamme vie isän homomaisia touhuja julkisuuteen?! Otamme vain valitut henkilöt mukaan, kuten Lindan ja pikku-Mickeyni..." Milanora selvensi.

697515.jpg

Sillävälin Linda oli uudistanut tyyliään kynsisaksilla, kun hiustenleikkuu saksien hinnat pyörivät pilvissä eikä niitä sen vuoksi ollut Hayldoneiden taloudessa. Otsatukan hän leikkasi vahingossa vinoon ja 1 cm pituiseksi, vain pari hiusta säilyi normaalin pituisena. Siksi Linda joutuu nyt käyttämään pantaa, eikö olekkin hieno? Mutta tuon pannan alla piilee ruma vino ylilyhyt otsatukka... ;D

697537.jpg

Milanora ja Mio olivat kertoneet aamiaispöydässä Mickeylle suunnitelmastaan. Nyt he suunnittelivat täyttä vauhtia "hienoja" suunitelmia. "Voitaisiin pistää iskä pallon sisään, ja vieritettäisi sitä. Siltä lentäs laatta! Tai sitten pistettäis sen pallon sisään pommeja ja iskä sisään, hahaa!" Mio nauroi. "Poika, poika. Ideasi eivät ole ihan käyttö... Tai no, ei mitään..." Milanora aloitti.

697526.jpg

(anteeksi seinät...) "Mutta katsos, isä ainakin kärsisi sen pallon sisässä!" Mio kertoi. "Silti keksitään jotain parempaa!" Milanora sanoi.

697539.jpg

"Nyt tuli idis! Pistetään leikkipalikoiden sisään pommeja, ja isä leikkis niillä!" Mio sanoi. "Äh... Ei isäsi ole niin lapsellinen!" Milanora sanoi epätoivoissaan.

697522.jpg

"Katsos, palikat ovat tarkoitettu pikkulapsille," Milanora kertoi.

697535.jpg

"No hyrrä sitten! Pistetään se sinne pyörimään sisään! Sitten laitetaan se hyrrä menemään mereen!" Mio keksi taas huonoja suunitelmiaan. Milanora ei jaksanut kuunnella, joten hän nousi Mickeyn kanssa pöydästä ja lähti töihin.

697528.jpg

"Jos palkkaisimme rosvon viemään Leon jonnekkin... Sitten se vähän paiskoisi sitä seinään ja toisi takaisin..." Milanora keksi.

697549.jpg

"Ei äiti, rosvo on aivan liian julma. Jos itse veisimme hänet vaikka maan alle, viiltelisimme, pistäisimme Riffin kakkomaan sen suuhun ja kaikkea muuta mukavaa... Kuten katkaisisimme jalan ja teippaisimme sitten takaisin. Olen opettanut Riffin kakkaamaan käskystä!" Mickey sanoi. "Hmm... Voisi olla varteenotettava vaihtoehto, mutta kannatan rosvoa!" Milanora sanoi.

697557.jpg

Wou, mikä mekko! Milanoran ilmeestäkin näkee mitä mieltä hän on mekosta. ;D (Bugi tuli, koska aiemmin se oli normaali...)

697542.jpg

Muahhaaa... Mio joi "omasta tahdostaan" elämäneliksiriä koko pullon, ja tavoitepisteet punaisella. ;D Mitens se nyt noin? Koska Mio ei ole perijä, hän muuttaa pois...

697544.jpg

Tämmöinen Leo-kopio siitä tuli. Siltikin hän on edelleen mukana "salaliitossa".

697520.jpg

Mickeyn tuli myös aika kasvaa kohti teini-ikää.

697730.jpg

Ihan kome nuori mies! Siltikään et ole perijä, sori, Lindalla on jo ultrakomea mies, joten hän saa perijän tiettelin. Mickie muuttaa nyt pieruveljensä kanssa pois nurkilta, sillä uusille koiranpennuille -ja ihmisienkin -täytyy saada tilaa.

Siinä tämänkertainen osa. Ei oikein tapahtunut mitään, mutta siinä se nyt mollottaa. Tämä oli myös todella lyhyt, sillä Vuodatus oli niin hidas että jätin suosiolla kuvia pois. 7. osaa ei ilmesty näin nopeasti, sillä aloitampa tästä nyt sen pelaamisen. :) Kommenttia saa mielellään laittaa -ja pitääkin. :) Hei, ja ensiosaan!