Juuh, eli tämä jakso toimii hätäisenä osana, joka oli vain pakko pistää nyt nettiin etten olisi 2 jaksoa tätä edellä itse pelissä. Viime jaksossa Milanorasta ja Leosta tuli vanhuksia, Linda saavutti täysi-ikäisyyden, pikku-Tintti kasvoi taaperoksi ja Timppa muutti taloon. Muistutan, tämä on hätäjakso, eikä mikään hauska tai hyvin kirjoitettukkaan. ;D

727464.jpg

Tinttiä opetettiin mahtimaidon turvin puhumaan ja käymään potalla. Ensimmäiseksi sanaksi mudostui "äiti", muaahhaa... (Se oli Lindan tarkoituskin ;D)

727456.jpg

Timppa oli pistänyt luovuutensa valloilleen ja maalannut perijöistä taulut seinää koristamaan -ja heidän kauneuttaan ikuistamaan.

727434.jpg

Perheen tottelevaisimman koiran oli aika kasvaa kohti vanhuutta -ja lepäämistä. (Vaikka muuta se ei aikuisenakaan ollessa tehnytkään...)

727339.jpg

Tämä herra oli ylennyt Tutkijaksi, eli uran huippu häämöttää. Nams, leivokset näyttävät hyviltä... Milanorakin oli ylentynyt, nyt hän on Lukion rehtori. Perheellä on jotain yli 20 000§, Leonkin päiväpalkka on reilusti yli tuhat ja Milanoran vähän alle 2000§... Manimanimanii...

727365.jpg

Grr... Tämä vehje pitäisi vetää pois seinästä! Mutta ei, jos syttyy tulipalo tai murtovaras tulee ja hälyttimet eivät toimi niin milläs sitten apua saadaan? Ärsyttää kun "ystävät", jotka ovat "ystäviä" vain sen takia, että ylentyisi urallaan -soittelevat koko ajan: "Hei, ollaanko me vielä kavereita...?" "Selasin muistikirjaa ja..!!!" "Pllafjdsfdsjfjdjk..."

727341.jpg

Timppa yleni joksikin mitä en muista. Timppaa muuten ottaa pattiin kun Leo saa suurempaa palkkaa kuin hän, siitä tuo ilme. ;D

727354.jpg

Timppa yleni taas. Nyt hän taitaa olla Vedonvälittäjä.

727362.jpg

Mmm... Täällä leikitään kunnon perhettä. ;) Linda valmistaa herkullisen illallisen miehelleen raskaan työpäivän jälkeen -ja se työ on pankin ryöstämistä.

727323.jpg

Avioonkin oli astuttava pienin menoin, sillä kukaan ei jaksanut teekuppien kilistelijöitä ja nirppanokkia talossa, sillä semmoisia tanttoja olisi taatusti marssinut juhliin arvostelemaan juhla-asuja ja hääkakun kuorrutetta, sekä toki Lindan hiuskarvaakin.

727322.jpg727373.jpg727374.jpg727328.jpg

Söpöjä. >.<

727327.jpg

"Näitkö miten Leo katsoi naisten korulehtiä?! Hänhän on aivan... Homppeli! Hän nolaa vielä sukumme, eikö hän vain voi tajuta, että hän ei saa sitä typerää pinkkiä helyä?!" Timppa sanoi nyrpistäen nenäänsä.

727325.jpg

"Yh, isä! Hän on hirveä, olet aivan oikeassa, hän nolaa suvun! Meidän täytyy pistää suunitelma käytäntöön -ja pian." Linda sanoi naama surullisiin ilmeisiin aseteltuna. "Ei mutta... Emme voikkaan teilata isää! Platinahauta, hän saa platinahaudan..." Linda sanoi. "EI VOI OLLA TOTTAAA!" Timppa karjui. "Voimmehan silti kiduttaa isäukkoasi "hieman", eikö?" Timppa sanoi.

727333.jpg

"Oikein IISOO ja lihava sumopainija!" Timppa puhui puhelimeen. "Me tarvita maksu etukäte," sanoi käheä ääni línjan toisessa päässä, puhuja oli nainen. "Kyllähän se passaa," Timppa vastasi. "Lasku olla 499 999§, sumopainija paino muka. Ajatella, että hinta hyvi alha, alle 500 000§! Mina alensi sitä te simelon," nainen sanoi innokkaasti. "Ehehe... Tuota... Taidankin soittaa toisten, tuli juuri mieleen, etten tarvitsekkaan sitä," Timppa sanoi sulkiessaan puhelimen. "500 000§! 1 § alle sen, vautsi mikä allennus," Timppa ajatteli ärtyisesti.

727363.jpg 

Aijaijai kun nämä koirat ovat tottelevasisa. Juoksevat pitkin pihaa ja väistyvät aina kun pitää torua... Mraauuhh!

727360.jpg

Aina perinteinen "läpiovenepätoivoinenvauvantappamisyritys" -raskauden ensimerkin koittaessa. Jippajee, tulisipa siitä tyttö. (Jos se ei kuollut Lindan masuun mennessään oven läpi) ;D

727378.jpg

Myös suklaanyytin oli aika kasvaa kohti perinteistä "siivoamis" -ikää. Ihan söpöläinen tulikin, tosin tästähän ottaa selvää paljon kun ilme ei ole peruslukemilla. :)

Mine tiedän, että osa oli kökkösesti kirjoitettu ja kuvia oli vähän, mutta oli pakkomielle julkaista tämä, että en olisi kahta osaa edellä. Muutenkin on ihan hirrveä kiire, kun kohta tulee 2 viikon taukokin. Eli, kommentoippas silti ja kysele jos on asiaa. Täällä saa pitää poissa ollessani keskustelua ja kysellä, sillä kommenteihin voin vastata. :)